lauantai 13. tammikuuta 2018

Ihaninta kuivalle iholleTalvi kuivattaa ihoa. Niin näköjään käy, vaikka kyseinen vuodenaika on pitkään ollut täällä pääkaupunkiseudulla totta vain kalenterin sivuilla. Elohopea ei ole laskenut nollan alapuolelle muutamaa päivää pidemmäksi ajaksi, mutta silti iho on reagoinut jo viikkoja. Onko syynä kuiva sisäilma, ilmastoinnit, tiedä häntä. Joka tapauksessa melko herkkä ihoni on jo selvästi talviasetuksilla. Meikinpoiston jälkeen kasvojen ihoa kiristää, vaikka puhdistustuotteeni ovat herkälle iholle tarkoitettuja. Pyrin kuorimaan ihoani säännöllisesti, mutta silti kuivia kohtia tulee hurjan herkästi.

Onneksi minulla on luottotuotteeni, josta sain vinkin viime talvena hyvältä ystävältäni, Sopusointuja-blogin Maaritilta. Okabon 100% Pure Argan Oil on vertaansa vailla. Kyseessä on sataprosenttisesti luonnonmukainen tuote, joka ei sisällä kemikaaleja, eikä parabeeneja. Öljy imeytyy nopeasti iholle ja saa ihon tuntumaan ihanan pehmeältä. Arganöljy sisältää runsaasti tehokosteuttavia ja ravitsevia ainesosia. Lisäksi sillä on antibakteerisia ominaisuuksia ja se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, se on tuoksuton ja vegaaninen.

Tuotetta on saatavana sekä pumppupullossa että suihkeena. Itse käytän pumppupulloa ja tapanani on helliä ihoani öljyllä iltaisin. Näin tuote saa rauhassa imeytyä kasvojen ihoon yön aikana.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos sinäkin kärsit kuivasta ihosta, ja vaikket kärsisikään!
2 kommenttia:

 1. Kun on löytänyt tiensä öljyjen maailmaan - myös ihonhoidossa - ei siitä ole poispääsyä. Se vaan on ihanaa kuivalle iholle!
  Ihanaa sunnuntaita Suvi-ihanainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta. Ja kun on kaiken lisäksi kyse täysin luonnonmukaisesta tuotteesta, sitä käyttää oikein mielellään. Itse olen aika laiska hoitamaan kasvojeni ihoa, joten yksi toimiva tuote on melkoinen aarre. Kunhan muistan tehdä kuorinnan säännöllisin väliajoin niin kasvojen huolto onkin sitten siinä, ja se riittää.
   Ihanaa päivää teille sinne auringon ja lämmön keskelle <3

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua.