perjantai 14. heinäkuuta 2017

Kesätyylillä

En pessyt tänään yhden yhtäkään ikkunaa, vaikka viivästytin mökille lähtöä (onneksi vain omaani) vuorokaudella tehdäkseni sen. Nostin jo eilen pesuaineen, lastan sun muut tykötarpeet valmiiksi parvekkeelle odottamaan homman aloittamista. Siinä ne olivat seuranani, kun nautin lämmöstä ja paisteesta koko armaan päivän.

Imuri on edelleen kaapissa, mikä tarkoittaa, että viikkosiivous jäi tekemättä. Sen sijaan lopettelin keskeneräisen kirjan ja aloitin toisen. Saldona noin kolmesataa luettua sivua. 

Tekemättä jäi myös kauppareissu, joten suunnittelemani kesäisen monipuolinen lounas just for me vaihtui lautaselliseen spagettia. Kyllä, pelkkää spagettia.

Vaatehuoneen siivouksen korvasivat pitkät päikkärit suht hiilaripitoisen lounaani jälkeen.

Lenkille kuitenkin lähdin ihan suunnitelmien mukaan. Vain reitti muuttui. Ja matkan pituuskin hieman. Perinteisen kympin juoksulenkkini sijaan annoin lenkkareideni johdattaa minut lähikaupalle ostamaan mansikoita ja kirsikoita. Ja ehkä myös yhden jäätelön.

To do -listalta löytyy vielä yksi kohta, pakkaaminen. Sitä en aio skipata. Aamulla hyppään fillarin selkään ja liityn mökkiläisten seuraan. Renkaatkin täytyy käydä pumppaamassa täyteen ilmaa. Vai voisikohan sen jättää myöhemmäksi... ;)

Rentoa kesäperjantaita, ihanat!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tässähän alkaa selvästi päästä lomamoodiin, kun edes tässä vaiheessa päivää (puolilta öin), ei ala kaihertaa kaikki tekemättömät jutut. Ensi maanantaiksi on luvattu sadetta, ehkä silloin... :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua.