torstai 19. tammikuuta 2017

Lavli Living Room - keidas naisille
Makaan hämärästi valaistun salin lattialla lämpimän peiton alla. Kynttilät palavat, kaikkialla on rauhallista. Taustalla soivan hiljaisen musiikin rikkoo vain naisen ääni, joka lukee sanoja kiitollisuudesta, positiivisuudesta, rohkeudesta. "Your mind will always believe everything you tell it. Feed it with faith, truth and love." Olen täysin liikkumatta ja vain kuuntelen, hengitän. Annan kyynelten valua. Hetken aikaa olemassa on vain minä...

Kolme päivää aiemmin:
"Onko sulla keskiviikkona menoa illalla? Jos ei, mulla on sulle yllätys! Lisätietoja luvassa myöhemmin."

Päivää aiemmin:
"Wonder Woman! Huomenna Lavli Living Roomissa pilates/jooga/kehonpaino painotteinen Wonder Woman -hyvänolonhetki."

Kahta tuntia aiemmin:
Ystävykset istuvat auton kyydissä matkalla kohti Kauppakeskus Galleria Esplanadin toista kerrosta ja siellä sijaitsevaa naisille suunnattua keidasta, Lavli Living Roomia. 
Puoltatoista tuntia aiemmin:
Hymy leviää kasvoille, kun saavumme perille. Erittäin ystävällinen vastaanotto, kaunis miljöö, taideteokset, joita on pakko päästä tutkimaan. Istumme hetkeksi olohuoneen Tee-Baariin juomaan kupit teetä ja vaihtamaan pari sanaa paikan omistajan, ihanan Asta Laurilan kanssa. Lavli Living Room on Astan iso unelma. Hän haluaa tarjota asiakkailleen ripauksen arjen luksusta, kauniita ja laadukkaita hyvinvointia lisääviä tuotteita, joiden hän toivoo motivoivan muitakin naisia kohti omia unelmia ja tavoitteita. 

Liikkeessä on 75 neliön kokoinen studio-/monitoimitila, joka tarjoaa päivittäin erilaisia treenitunteja. Lisäksi tilassa järjestetään hyvinvointia, muotia, kauneutta, sisustusta, ihmissuhteita ja bisnestaitoja käsitteleviä kursseja ja teemailtoja. Tiloja voi halutessaan vuokrata myös yksityistilaisuuksia varten joko ohjelman ja tarjoilujen kera tai ilman. 
Tuntia aiemmin:
Wonder Woman -tunti alkaa. Kymmenen naisen voimin aloitamme erilaisia rauhallisia venytyksiä ja kehonpainolla tehtäviä lihaskuntoliikkeitä sisältävän treenin. Jokainen venytys tuntuu vähän liiankin hyvin. Tajuan, kuinka pitkä aika kunnon venyttelystä on vierähtänyt. Alkuun työasiat hiipivät salaa ajatuksiin, mutta vähitellen saadessani liikkeen ja hengityksen kulkemaan käsi kädessä, unohtuu muu. Tunnen, kuinka kireät lihakset alkavat rauhallisten venytysten mukana lämmetä. Myös punnerrukset, lankutukset, askelkyykyt ja muut lihasliikkeet tehdään ilman kiirettä. Pitkähihaiselle paidalle ei todellakaan ole enää tarvetta! 

Pitkään olen ihmetellyt, surrutkin, kadonnutta treeni-intoani. Minä, joka vielä reilu vuosi sitten kävin monta kertaa viikossa puntilla ja muutenkin liikuin paljon, en enää saa treenistä samanlaista fiilistä. Ihmiset ovat yrittäneet lohduttaa minua sanomalla kaikkien kärsivän toisinaan vastaavanlaisista kausista. Kauden ei mielestäni kuulu kuitenkaan olla näin pitkä ja totaalinen. Olen miettinyt, mikä ihme mättää, kun koko ikänsä liikuntaa rakastanut ihminen tyytyy lähes pelkkään työmatkakävelyyn. 

Eilen treenin jälkeen, loppurentoutuksen aikaan viltin alla maatessani, positiivisuuden sanoja kuunnellessani tajusin, ettei vika olekaan ollut liikkujassa vaan tavassa liikkua. Ainakin hetkeksi punttitreeni on minun osaltani tehty, on aika liikuttaa itseään muulla tavoin. 

Wonder Womanit, see you next week!Kiitos mahtavasta tunnista Heidi! Olet todellinen ammattilainen.

Ja Johanna, kiitos kaikesta, jälleen kerran <3

2 kommenttia:

  1. Ole hyvä ja ihana kuulla että nautit ja sait kipinän takaisin! ❤💖🙏

    VastaaPoista
  2. Todellakin nautin. Olen miettinyt, että mikä mahtoi olla tärkein tekijä, joka sai sen mahtavan tunteen aikaiseksi. Koko kokonaisuus, luulisin :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua.