perjantai 23. joulukuuta 2016

TunnelmapalojaKaksi viimeistä luukkua avaamatta, kaksi yötä jouluun. Uskomatonta, että siitä on vuosi, kun viimeksi pohdin täällä blogin puolella, miten mahdotonta näinä viimeisinä joulua edeltävinä öinä on mennä nukkumaan. 

Heräsin tänä aamuna puoli neljän aikaan, enkä saanut enää unta. Jos joskus niin jouluna sisäinen lapseni ottaa minusta vallan. En kerta kaikkiaan malttanut enää nukahtaa uudelleen. Kaikki edessä oleva ihanuus pyöri päässä, joten nousin ylös, sytyttelin kynttilät, hipsin ympäriinsä villasukissani ja aloin hieman suunniteltua aiemmin noudattaa periaatetta "Kun on joulu, saa yölläkin syödä." ;) Ei siis ihme, että nyt, puolenyön aikaan, vähän väsyttää. Mies ja koira ovat jo unten mailla, minä sen kun fiilistelen. Viimeisetkin lahjat on kääritty pakettiin, osa toimitettu jo saajilleenkin. Omankin kuusemme alle on kertynyt niin hurja määrä lahjoja, että pistää miettimään, kuka täällä on ollut noin kiltti!
"Herkkua on siinä monenlaista, mooooneeenlaista." Sinne tänne sirotellut konvehdit, tryffelit ja pähkinät toimittavat osaltaan koristeiden virkaa. Suklaiset lumimantelit ovat ehdotonta herkkuani. Vievät voiton konvehdeista mennen tullen, jos minulta kysytään. Onneksi tämä kulhollinen oli lahja miehelleni, en kehtaa napsia kaikkia heti.Mitäs pidätte näistä lumiukkopipareista? Syötävän suloisia, mielestäni. Ei, ovat aivan liian suloisia syötäväksi! Sopivat juuri tähän jouluun, kun kaikelle lumiselle on ehtinyt käydä noin. Jos haluat itse kokeilla tehdä näitä, laita piparin päälle puolikas Fazerin Vihreästä kuulasta, pursota sokerikuorrutetta päälle, paina pieni kolmio oranssinvärisestä marmeladista tai vastaavasta nenäksi ja anna kovettua kylmässä. Lisää sen jälkeen silmät ja kädet.


Loppuun vielä kuva joulun ehdottomasti cooleimmasta lahjapaketista. Sen saaja on Suppari-koiramme rakkain ystävä Luca-labbis. 

Jaahas, vuorokausi vaihtui juuri. Periaatteessa on siis jo täysin luvallista avata se toiseksi viimeinen luukku, eikö niin? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.