keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Suloinen sunnuntaibrunssi"Tervetuloa sunnuntaibrunssille kera kuohuvan sunnuntaina 30.10." 

Näin luki kutsussa, johon niin mielelläni vastasin kyllä! Muutama vuosi sitten kävin melko useastikin nauttimassa eri ravintoloiden brunsseista. Se oli mielestäni mukava tapa nähdä kavereita ja viettää rauhallista aamupäivää, joskus iltapäivääkin, viikonloppuisin. Lähiaikoina brunssit ovat jääneet aikomuksen tasolle, joten siksikin ilahduin niin suuresti tästä kutsusta. Kaiken lisäksi brunssin järjesti ihana naapurimme, joten pääsin samalla tutustumaan häneen ja muutamaan muuhun taloyhtiömme naiseen. Kyllä, kutsu esitettiin vain naisille, mutta ei huolta, miehillä on omat suunnitelmansa ;)

Kuten kuvista näkyy, tarjolla oli toinen toistaan herkullisempia suolaisia ja makeita tarjottavia. Kynnys vastakutsun esittämiseen nousi huomattavasti, kun näin tarjoilupöydän :) Tuttuja herkkuja yhdistettynä uusiin makuyhdistelmiin, nam! 

Yhdeksi suosikikseni nousi jalalliseen lasiin kauniisti annosteltu tyrniposset, jonka päälle oli ripoteltu tyrnimarjoja ja granaattiomenan siemeniä. Makea posset ja kirpeät marjat sekä siemenet sopivat loistavasti yhteen. Eikä pelkästään hyvää vaan terveellistäkin! Samalla opin myös uutta: en nimittäin tiennyt, että tyrnin happo saa aikaan kerman hyytymisen, joten liivatetta ei tarvita lainkaan!

Porkkanapiirakat olivat saaneet päälleen herkullisen punajuuritahnan, lämpimien croissantien sisältä löytyi vuohenjuustoa ja viikunaviipaleita. Ihan tuttuja herkkuja erikseen, mutta en minä keksisi yhdistellä... Onneksi on nyt nämä kuvat, joihin voin palata, kun seuraavan kerran mietin tarjottavia. Varastan ihan pokkana hyvät ideasi ja myönnänkin sen, Anne <3
Melkein kolmen tunnin ajan tutustuimme ja vaihdoimme kuulumisia herkuttelun ja kippistelyn ohessa. Lähtiessämme saimme vielä mukaamme pienet eväsrasiat, joihin oli pakattu maistiaiset perheiden mies- ja lapsiväelle. 

Oli niin mukavaa!

Suuri kiitos ihanalle emännälle sekä herkutteluseuralaisille! Jatkoa seuraa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.