tiistai 15. marraskuuta 2016

Mistä on suloiset synttärit tehty?
                              Halauksista, suukkosista,
                              henkseleistä, hamosista,
                              ystävistä, tuttavista,
                              herkuista kaikenkattavista.
                              Ihanista kaksosista,
                              onnellisista vanhemmista.
                              Niistä on suloiset synttärit tehty.
Pystyitkö selaamaan kuvia tänne asti hymyilemättä? En minäkään. En, vaikka olen nähnyt nämä jo monen monta kertaa. Näitä söpöläisiä ei yksinkertaisesti voi katsella vakavalla naamalla. 
Viime lauantaina vietimme heidän yksivuotissynttäreitään. 

Meidän vieraiden saapuessa juhlapaikalle sankarit olivat vielä umpiunessa. Varmistivat kunnon päiväunilla, että jaksavat juhlia koko iltapäivän. Siirtymisiä sylistä toiseen, haparoivia ensiaskeleita, lahjojen ihmettelyä, kynttilöiden puhaltelua, leikkimistä ja niin paljon muuta mahtui heidän ensimmäiseen syntymäpäiväjuhlaansa. Hienosti jaksoivat kumpainenkin!

Tarjoilupöytä notkui herkuista ja kaiken kruununa komeili kaksikerroksinen kakku, jota koristivat pienet kilpa-autot. Kuten tarjoilu, myös koristelu noudatti pastellista värimaailmaa. Minäkin muuten haluan tuollaisen I believe in unicorns -koristenauhan! 

Juhlista kotiin palatessamme mietin, miten ainakin joillakin asioilla tässä maailmassa taitaa olla tarkoituksensa. Sillä, että vaihdoin työpaikkaa juuri sinne ja silloin kuin vaihdoin. Ja sillä syksyisellä illalla, jona syvennyin juttelemaan uuden kollegan kanssa kaikesta siitä, mikä meitä yhdistää. Ilman näitä hetkiä ja päätöksiä emme olisi olleet lauantaina mukana juhlimassa, emmekä olisi tutustuneet muihin synttärivieraisiin, ihaniin ihmisiin, joiden kanssa olemme nähneet jo useampaan otteeseen. Ja mikä tärkeintä, emme olisi päässeet osaksi tämän perheen elämää. Perheen, joka on meille niin rakas.

Paljon onnea, pienet söpöliinit, tänään te täytätte kokonaisen vuoden <3
1 kommentti:

Kommenttisi ilahduttaa minua.