tiistai 11. lokakuuta 2016

A ja B, lupauksia tulevasta


Heti alkuun varoituksen sananen: jos et ole ollenkaan valmis, tai muuten vaan halukas, vielä lukemaan j-kirjaimella alkavaan talven juhlaan liittyvistä asioista, lopeta tähän. Koska parista sellaisesta on nyt kyse.

Nimittäin nähdessäni tämän amarylliksen oksan viime lauantaina Villa Nokkosessa, jouduin (pääsin) hetkeksi joulufiiliksen valtaan. Ei pelkästään tuo punertava sävy vaan amaryllis ylipäätään. Onhan se nyt ihanasti vähän jouluinen, eikö? Aiemmin viikolla myytävänä oli kuulemma ollut myös hyasintteja, jotka oli viety käsistä. Sehän kertoo siis siitä, että minulla on jouluhulluja kanssasisaria, kenties -veljiäkin! Koska hyasinttihan = joulu, vai mitä? Oksa löysi paikkansa makuuhuoneen lipaston päältä. Siinä se muistuttaa herätessä, että yhtä aamua lähempänä ollaan taas :)

Villa Nokkonen ja sen pihapiirissä oleva Cafe N'avetta ovat oikeastaan määritelmiä sanalle tunnelmallisuus, oli vallitseva vuodenaika mikä tahansa. Nyt aletaan kuitenkin lähestyä sitä aikaa, kun sisustusliikkeet ovat mielestäni kaikkein parhaimmillaan, ja vaarallisimmillaan, jos kukkaroa ajatellaan. Jouluinen vaan on minusta kaunista. Kaunista, tunnelmallista, lämpöistä. Toki sana jouluinen sisältää monenlaisia tyylejä, kaikki eivät tokikaan iske minuun. Millainen on minun mielestäni kauniisti jouluinen, se selvinnee teille parin seuraavan kuukauden aikana. Ja tunnelmahan joulussakin on tärkeintä. Se, miltä näyttää, on loppujen lopuksi sivuseikka. Joskus parhaaseen joulutunnelmaan voi päästä tilassa tai tilanteessa, joissa ei ole koristeen koristetta! Mutta näistä lisää myöhemmin :)


Tänään luin lisäksi lehdestä uutisen Blossa 2016:sta, jonka ensimmäinen erä on saapunut myymälöihin. Kyllä, glögikausikin voidaan siis virallisesti julistaa alkaneeksi! Tämän vuoden Blossassa maistuvat variksenmarja, koivusiirappi ja kevyt savuisuus. Maun lisäksi myös pullon design kiinnostaa. Tämä vuosikerta on pakattu kauniisti koristeltuun vihreään pulloon. Pisteet jo nyt ulkonäöstä, makua pääsen kommentoimaan vasta myöhemmin :)

Joko sinä yllätät itsesi ajattelemasta jouluisia?2 kommenttia:

  1. Johanna - Kaikkea kaunista12. lokakuuta 2016 klo 9.28

    Pikkuhiljaa tuo on alkanut hiipiä mieleen...ja Blossaakin tekisi jo mieli...

    VastaaPoista
  2. Pinterest-kansiotkin natisevat jo liitoksissaan, eikö vaan, Johanna? ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua.