sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Syksyn värejä kynsilakoissaPäivitin eilen kynsilakkavarastoani kahdella herkullisella syysvärillä. Lumenen Gel Effect -lakkoihin sain vinkin Sopusointuja -blogin kirjoittajalta, Maaritilta, joka piti meikkiesittelyä ja -opastusta Monday TO Sunday -liikkeessä. (Liikkeestä ja eilisestä Naisten päivästä lisää myöhemmin.) Essien lakka, sävynro 282, minulla on ollut jo aiemmin. Näin tumma puna sopii mielestäni hyvin syksyyn ja talveen, joten lakka on saanut olla kesätauolla monta kuukautta. Nyt sekin pääsi taas kuvioihin mukaan. 

Lumenen lakat, sävynro 3 Rantaniitty ja nro 35 Usvaniitty, ovat mielestäni mukavan neutraalin värisiä. Lakkasin kynteni eilen illalla tuolla vaalemmalla sävyllä, kolmosella. Väri on kynsissä huomattava, mutta hyvin vaalea. Juuri sopiva tällaiselle, joka tekee käsillään kaikkea sellaista, josta kynsilakka ei tykkää. Lakan kulumista ei siis juurikaan huomaa, mutta silti kädet näyttävät huolitelluilta. Näppärää!

Itselläni on aina kynsilakkaa. Aina. Yleensä lakka on kuitenkin kirkasta, sellaista, joka ei näy kynsissä oikeastaan muuta kuin kiiltona. Koen, että kynnet pysyvät paremmassa kunnossa, kun niiden päällä on lakka. 

Varsinkin värillistä kynsilakkaa käyttäessäni laitan aina aluslakan alle. Mavalan Super base -lakan olen kokenut parhaaksi tähän hommaan. Se todella pidentää lakan kestoa kynsissä. Lakkaaminen kestää hetken pidempään, mutta se todellakin kannattaa.

Julistan siis täten oman värillisten kynsilakkojen syyskauden avatuksi! 
Joko sinä olet avannut omasi? 


4 kommenttia:

 1. Johanna - Kaikkea kaunista18. syyskuuta 2016 klo 22.05

  Ihan mielettömän upeat kuvat! Ja kyllä, minäkin olen siirtynyt lakoissa syysväreihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kaunis väri olikin siinä sun lakassa :)

   Poista
 2. Vau, miten ihanat kuvat ja kiva idea kuvata luonnossa noita lakkoja!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Maarit <3 Oli niin kaunis ilta ja syksyinen väriloisto, että oli pakko kantaa lakat metsään ja napata muutama kuva :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua.