torstai 1. syyskuuta 2016

Nyt taisi mennä överiksi

Olenpas ollut tänään ahkera, vaikka itse kehunkin! Pitkän työpäivän jälkeen laitettiin miehen kanssa koti kuntoon. Lisäksi sain hoidettua monen monta pikkuhommaa, joita jää aina roikkumaan. Varsin tyytyväisenä kellahdin siis äsken puhtaisiin lakahoihin ja päätin tsekata päivän blogikattauksen vielä illan päätteeksi. 

Ihana At Maria's on yksi ehdoton blogisuosikkini. Olen seurannut hänen postauksiaan noin vuoden verran. Pidän hänen välittömästä ja aidosta tyylistään kirjoittaa. Koska tuoreimmat jutut on luettu, päätin etsiä postauksia ajalta, jolloin en blogia vielä seurannut. Arvatkaas, mihin eksyin! Jouluisiin aiheisiin! Aivan fiiliksissä ihastelin jouluista kotia, monenmoisia herkkuja ja lämpöisiä tunnelmia. Mielessäni mallailin jo joulukuusta kesämökin kuistillekin, kun yhden kauniin kodin veranta näytti juuri samalta kuin meillä...

Johan se nyt on syyskuun ensimmäinen, johan on aikakin aloittaa joulusuunnitelmat ;) Siitähän se mies riemastuisi. Ehkä kuitenkin odottelen vielä tovin ja nautin näistä syysjutuista, joista napsin kuvia toissa-aamuna metsälenkillä. Ei muuta kuin tip tap ja hyvää yötä, huomenna on perjantai!


2 kommenttia:

  1. Joku muukin jo haaveilee joulusta, käy kurkkaamassa http://valkoinenpuutalokoti.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hihii, meitä on siis enemmänkin :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua.