maanantai 12. syyskuuta 2016

Cafe Latte, puoti kuin unelma

Tiedätkö sen tunteen, joka tulee, kun astuu paikkaan, jossa kaikki näyttää yhtä ihanalta? Kun ei tiedä, mihin suuntaan lähtisi ensimmäisenä, kun kaikkea pitäisi päästä tutkimaan heti. Jollakin meistä se tulee autokaupassa, jollakin mieluisimmassa kirjakaupassa, kenellä missäkin. Minä koin sen tunteen pitkästä aikaa, kun astelin Espoossa sijaitsevan lifestylepuodin, Cafe Latten, ovista sisään viime lauantaina. 

Puodin omistaja, ihana Leea, toteutti vuosien unelmansa ja perusti liikkeen oman lapsuudenkotinsa pihapiiriin syksyllä 2009. Nykyään pieni sympaattinen rakennus, vanha, joskus varastonakin toiminut kanala, on täynnä toinen toistaan houkuttelevampia sisustustuotteita, vaatteita ja asusteita. Vanhat seinät ja huonekalut luovat kauniin ympäristön myytävänä oleville tuotteille. Ja pihapiiri, voi, mikä pihapiiri!Cafe Lattesta löytyy muun muassa Tine K:n, Lene Bjerren, Beck Söndergaardin ja House Doctorin tuotteita. Olisi tarvittu pieni pakettiauto, jos olisin ottanut mukaani kaiken, mihin liikkeessä ihastuin, sen verran hyvin suurin osa myytävistä tavaroista sopii omaan makuuni ja kotimme sisustukseen. Pakko oli kuitenkin valita ne parhaat (ja toki myös kukkarolle sopivimmat) päältä, joten illalla olin Tine K:n lasimaljakon, Holebrookin ältsin ihanan, pitkän villapaidan ja kolmen lasilyhdyn onnellinen omistaja. Näistä lisää, kunhan ehdin asetella maljakot ja lyhdyt paikoilleen, ja helle vaihtuu villapaitakeleiksi.

Tänään olen ehtinyt sopia jo kahden ystäväni kanssa retkestä Cafe Latteen asap. Ja joulun alla liikkeeseen on pakko päästä fiilistelemään! (Joko taas ajattelen joulua..?)

Jos sinä et ole vielä tutustunut paikkaan, suosittelen lämpimästi. Tsekkaa kuitenkin ensin aukioloajat netistä, liike ei ole auki päivittäin.

Ai mitenkö päädyin Cafe Latteen ja ihan oikean kameran kanssa? Siitä seuraavassa postauksessa :)


2 kommenttia:

  1. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was reallyvaluable. thanks a lot.orologi replica
    Nike Shoes
    Rolex Replica

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua.