torstai 16. kesäkuuta 2016

Pyykki- ja pyjamapäivä

Kotona ollaan, vähän väsyneinä, mutta onnellisina hyvin onnistuneen reissun johdosta. Niin, ja koska tuo koiramuru kuorsaa kainalossa :)

Kotiuduimme viime yönä. "Virkistävä" vesisade otti meidät vastaan Helsinki-Vantaalla. Se ei kuitenkaan harmittanut pätkääkään, koska vastassa oli myös Suppari ja hänestä viikon huolta pitänyt anoppini. Voi sitä riemun hetkeä, kun Suppis hoksasi meidät lentokentän käytävältä <3

Vesisade jatkui koko yön ja on vain voimistunut päivän aikana. On ollut juuri sopiva sää nukkua pitkään (maltoin mennä peiton alle vasta, kun aamu alkoi jo sarastaa, puoli neljän aikaan), tyhjentää matkalaukkuja ja hengailla pyjamahousuissa. Mieheni lähti työtapaamiseen, hyvin rentoon sellaiseen, jo puolilta päivin ja on sillä reissulla edelleen. Mulla on ollut hyvin aikaa pestä pyykkiä, käydä ruokaostoksilla ja hellitellä koiramurua. Päikkäritkin otin, kaatosade suorastaan vaati sitä ;)Äsken tein kevyen salaatin broilerista, kirsikkatomaateista, parsasta ja avokadosta. Paistoin broilerit, käytin parsat ja tomaatit nopeasti pannulla ja pilkoin avokadon. Päälle heitin vielä auringonkukansiemeniä. Makoisaa tuli ja ihanan kevyttä!


Nyt alan käydä lomakuvia läpi, niitä on kertynyt muutama... Lisää juttuja reissusta luvassa siis!

Kivaa torstai-iltaa sulle :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.