sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kroatian auringon alla

Kyllä, auringon! Aurinko on paistanut kiitettävästi nämä neljä päivää, jotka olemme kaunista Cavtatin kylää kierrelleet ja ihastelleet. Kannatti tehdä matkatavaroille lähes täydellinen päivitys lähtöaamuna: bikinien ja toppien määrä väheni huomattavasti pitkähihaisten saadessa lisää tilaa matkalaukussa, sääennusteen ollessa TODELLA sadepainotteinen. Harmittaako? Ei todellakaan! Mieluummin useita aurinkopäiviä samoissa vaatteissa kuin sadekelivaatteita vaihdellen :) Juuri nyt tosin sataa, mutta mikäs on ollessa ja lueskellessa lehtiä hotellihuoneessa, kun on päivän saanut makoilla altaalla. Se siitä eilisestä "koko päivän sataa vettä" -ennusteesta. 

Teimme toissapäivänä pikavisiitin Dubrovnikiin. Mennessä 40 minuuttia, palatessa vastatuuleen melkein tunti melkoista keikutusta pikkuruisessa vesibussissa. Vanhaa matkapahoinvoijaa vähän kauhistutti, että miten siitä selviää, mutta kiitos yöllisen ukonilman ja siitä seuranneen vähäisen unimäärän nukahdin paluumatkalla! Ei tullut huono olo, ei laisinkaan! Dubrovnik oli kaunis pilvisestä päivästä huolimatta. 
Pari päivää on startattu reippaalla aamulenkillä ja venyttelytuokiolla. Hotellissamme on kuntosali, jossa on kiva käydä herättelemässä kroppa uuteen päivään, jos se sadesää meidät vielä joku aamu yllättää :) Muussa tapauksessa suuntaamme lenkkipolulle näihin maisemiin. 


Nyt vähän iltapalaa ja sitten nukkumaan. Saa nähdä, millaisena huominen aamu aukeaa. Sääennustetta emme enää edes katso ;) Aamiaista nautitaan joka tapauksessa täällä:Lisää hotellista, sen lähiympäristöstä ja rantaelämästä tuonnempana. 
Hyvää yötä!
6 kommenttia:

 1. Täällä on, Johanna, todella kaunista! Mietimme just tänään, että oottekohan koskaan käyneet täällä. Jos ette, suosittelemme 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla käyty, täytyy laittaa matkalistalle ehdottomasti!

   Poista
 2. Kroatia on ylipäänsä kaunis maa! Olimme v 2011 Bracin saarella(syyskuussa) ja Elise oli 6 kk. Tosi ihana saari, lapsen kans rauhallista, oma talo vuokrattiin Interhomen kautta ja oma uima-allas oli kans talon pihalla 👍 näyttää kauniilta paikalta tuo teidänkin lomakohde😆

  VastaaPoista
 3. Tänne tullaan uudelleenkin, eikö niin, Olivia? 😍

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua.