perjantai 13. toukokuuta 2016

Puita ja pieniä kirsunjälkiä

Onpas kulunut aikaa viime postauksesta! 

Viime viikonloppu sujui mukavissa merkeissä äitienpäivän vietossa vanhempieni luona. Talviturkkikin tuli heitettyä samalla reissulla lenkkipolun varrella olevaan suojärveen! Oli ihana viettää aikaa lapsuudenperheen parissa pitkästä aikaa. Tämän viikon vapaa-aika on kulunut erilaisten koti-ja pihatöiden parissa. Maanantaina ajoimme kesäpaikallemme puuhommiin. Pihasta kaadettiin pari päivää aiemmin isoja puita, jotka oli valmiiksi pätkitty, mutta jätetty niille sijoilleen. Niitä siellä sitten roudattiin puuvajaan ja koottiin isoiksi kasoiksi odottamaan klapihommia. 


Tiistaina vuorossa oli parvekelasien pesu. Alalaseissa kulki rivi kirsunjälkiä, kiitos meidän pienen vahtikoiran, jonka mielestä jokainen pihassa kulkeva on todennäköisesti vihollinen. Kokonaan lasitettu parveke on ihana kaikkina muina paitsi ikkunanpesupäivinä ;) 
Keskiviikkona jatkoin varsinaisten ikkunoiden parissa. Onhan siinä hommaa, mutta kyllä se palkitseekin, kun huomaa, miten paljon kirkkaammin aurinko paistaa nyt sisään :)

Eilen oli viikkosiivouksen vuoro. Olen jo aiemminkin kertonut liputtavani torstaisiivouksen puolesta. Ehdottomasti paras päivä! On ihana aloittaa viikonloppu puhtaassa kodissa. Rennolla meiningillä mentiin. Imuri sai odottaa, kun koiramuru parkkeerasi jalkoihin :)


Ja tänään, tänään on perjantai (jihuuu!) ja leivontapäivä. Ei viikoittainen, ei suinkaan. Tänään leivotaan ukkokullan huomista syntymäpäivää varten. Tutut lukijat tietävät jo etukäteen, mikä kakku synttäripöytää koristaa ;) Palataan siihen myöhemmin. 

Kivaa viikonloppua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.