tiistai 24. toukokuuta 2016

Ilta Kisakalliossa

Ajelimme eilen illalla Lohjan Kisakallioon, miehelläni oli siellä pari töihin liittyvää juttua, jotka hän oli luvannut hoitaa. Sää oli jälleen (ihanaa, kun voi tässä yhteydessä käyttää sanaa jälleen) aivan upea ulkona oleskeluun. Teimme Kisakallion ympäristössä pienen lenkin ja minä odottelin Suppiksen kanssa ulkona senkin aikaa, kun mies hoiti velvollisuuksia sisätiloissa. 

Oli muuten maisemat hieman muuttuneet siitä, kun viimeksi kävimme Kisakalliossa. Silloinhan olimme tsemppaamassa äitiä ja isää avantouinnin SM-kisoissa. 


Suppari nautti, kun sai leikkiä rannassa ja käydä hörppimässä vettä järvestä. Lopulta olin minäkin märkä, kun kuvaa otettaessa Suppis päätti alkaa kuivata itseään farkkuihini :)
Makean naurukohtauksen jälkeen tsemppasimme molemmat tytöt sen verran, että saimme yhden onnistuneenkin otoksen. Kameraan katsomista täytyy vielä harjoitella ;)


Kotiin palasimme vasta kymmenen aikaan. Istahdimme vielä hetkeksi parvekkeelle ja totesimme, että aivan kuin työpäivän ja illan väliin olisi mahdutettu yksi vapaapäivä. Tuollaisia irtiottoja pitäisi arkena ottaa useamminkin, ei se tuon ihmeellisempää vaadi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.