tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kodin pieniä yksityiskohtia

Kotimme sisustusta voi kuvailla melko pelkistetyksi ja vaaleaksi. Meillä ei juurikaan ole hyllyjä tai muita tasoja, joiden päälle tulisi kerättyä tavaraa. Olemassa olevilla tasoilla on muutama valokuva, kynttilöitä ja pari viherkasvia. Melko yksinkertaista siis, kuten asukkinsakin ;)

Kodistamme löytyy muutama yksityiskohta, joista erityisesti pidän. Jotkut niistä ovat melko uusia hankintoja, osa on löytynyt romulavalta tai päätynyt meille sattuman kautta. Oli miten oli, uskon niiden pysyvän osana sisustustamme, vaikka muuttaisimmekin. 


Yksi näistä on vanha puinen laatikko, jonka päätymisen mökin varastosta romulavalle pystyin estämään. Laatikko oli pyörinyt varastossa vuosikymmeniä. Pesin sen ja maalasin vedellä ohennetulla valkoisella maalilla. Lopputuloksesta tuli parempi kuin uskalsin toivoakaan. Laatikko toimitti alkuun pienen kaksioni olohuoneen pöydän virkaa, nyt se toimii sivupöytänä sohvalle. 


Husqvarnan ompelukoneesta en luovu koskaan! Vanha rouva ei ainoastaan ilahduta kauneudellaan, se myös toimii! En koskaan uskonut löytäväni moista, kunnes muutama vuosi sitten yksi tutun tuttu tarjosi tätä yksilöä tyyliin "Kelpaisiko kenellekään?" Lähdimme hakureissulle melkein siltä istumalta.


Pidän myös yöpöytinämme olevista vanhoista puulaatikoista, mutta tuota vanhaa käpyä rakastan. Se on kulkenut mukanani vuosia. Nappasin sen mukaani, kun viimeistä kertaa lähdin mummulan punaisen mökin pihasta <3


Sohvan yläpuolella olevalta hyllyltä löytyy hääkuvamme lisäksi molempien vauvakuva mustavalkoisena. Hyllyn päädyssä on Balmuirin ihana, mustassa lasiastiassa oleva tuoksukynttilä. Toista päätä koristaa kummityttömme ristiäisistä muistoksi saamamme Tinek:n pieni lasipullo, jossa pidän aina leikkokukkia. Tämä kokonaisuus hyllyllä vaihtelee aika ajoin. Sisustus muuttuu yllättävänkin paljon niinkin vähällä kuin valokuvia tai -kehyksiä vaihtamalla. 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.