lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kevättä pukkaa...

...niin hyvässä kuin vähemmän hyvässäkin. 

Leppoisaa lauantai-iltaa!
Leppoisa mullekin, pitkästä aikaa. Olen nimittäin kärsinyt hurjista allergiaoireista viimeiset pari viikkoa. Kukkiiko joku kasvi vai onko pahin viholliseni katupöly, sitä ei kukaan osaa varmaksi sanoa. Eilen sain aivastelusta, nenän ja silmien kutinasta sekä jokapäiväisistä ja -öisistä allergiakohtauksista kertakaikkiaan tarpeekseni. Tuli mitta täyteen lievästi sanottuna. Soitin lääkärikeskukseen ja sain ajan 1,5 tunnin päähän. Nyt mulla on lääkkeet ja ne toimii! Happy happy, joy joy <3

Taisi olla telepatiasta kyse, kun ihana ystäväni päätti ostaa mulle tuliaisina pillerirasian torstaiselta Porvoon reissultaan. Nyt mulla ei oo pelkästään pillereitä, mulla on niille myös maailman kaunein rasia niitä hetkiä varten, kun lääke on saatava NYT!Entäs tämä kevään merkki sitten? Vihdoinkin bongasin sen! Jo monen päivän ajan oon luullut jokaista keltaista roskaa leskenlehdeksi :) Siinä se oli ja sai mut hymyilemään. 


Iltapäivällä istuin pari tuntia parvekkeella lukemassa. Vaikkei ulkona ole vielä kovin lämmin, tarkenee lasitetulla parvekkeella jo loistavasti. Hihaton raitamekko ja paljaat varpaat, päivän huippuhetki. 


Vaatehuonekin tuli päivitettyä. Siirsin villatakit taaemmas ja annoin kevyemmille neuleille ja paidoille tilaa. Samalla blokkasin kaksi isoa kassillista vaatetta kirppisreissua varten. 

Nyt lähden viemään toppatakkeja kuivumaan. Kolmas pesukoneellinen talvivaatetta piippasi just ohjelman loppumisen merkiksi. Sitten istun alas, otan lasin viiniä ja nautin, kun ei aivastuta :)

Nauti säkin, mitä sitten teetkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.