tiistai 29. maaliskuuta 2016

Vaaleaa

Selailin tuossa pääsiäispäivinä otettuja kuvia ja totesin, että kovin vaaleilla sävyillä mentiin. Osaksi tarkoituksella, osaksi tilanteen "pakottamana".

Ajellessamme sunnuntaiaamuna Tampereelta kotiin haaveilin värikkäästä tulppaanikimpusta, jolla koristaisin muuten vaalean pääsiäiskattauksen. Haaveeksi jäi, kaikki tulppaanit oli myyty loppuun. Ilman kukkia en kuitenkaan halunnut jäädä, joten valitsin punaisten ja vaaleiden ruusujen väliltä ne vaaleat. 
Koristevalikoimaamme ei kuulu tipuja, eikä pupuja, en ainakaan ole niitä muuton jälkeen löytänyt... Hirmuista etsintäoperaatiota en jaksanut järjestää, joten koristelin pöydän vaaleilla, höyhenkuvioisilla munilla ja höyhenillä. Jopa jälkiruoka oli vaaleaa. Valkosuklaasitruunamoussella täytetyt suklaamunat. Näistä ohjetta myöhemmin, olivat herkulliset. 


Lähtiessämme samppanjalasillisille rantaan päätin pääsiäisen, auringon ja alkavan kevään kunniaksi pukea päälleni vaalean kevättakkini. Ostin sen viime kesänä Mangosta. Alle puin kuitenkin vielä paksun neuleen ja kaulaan kietaisin villahuivin. Mereltä puhaltava tuuli on vielä aika hrrrr! Mutta näillä tarkeni :) 
Iloista viikkoa juuri sinulle :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.