keskiviikko 1. marraskuuta 2017

54 päivää
Ensi kuussa on joulu! Tällainen jouluhullu kuin minä hykertelee jo pelkästä ajatuksesta <3 Tässä vaiheessa on vielä helppo unohtaa kaikki siihen liittyvä sähellys, työ- ja muu kiire, ja vain nautiskella alkavasta himistelystä.

Tuntuu siltä, että viime viikolla pikavisiitin tehnyt lumipeite sai jokaisen jouluihmisen esille yhtäaikaa. Kaikki uskalsivat yhtäkkiä myöntää miettivänsä jo tulevaa suurta juhlaa. Joulutortut, -lehdet, -tähdet, kaikki ilmestyivät kuviin ihan hetkessä. Enää ei puhuta joulunaluspäivistä, ei edes -viikoista. Nyt puhutaan joulunaluskuukausista!


Itse paistoin ensimmäiset joulutortut äsken marraskuun ensimmäisen päivän kunniaksi. Laitoin päälle hieman tomusokeria ja avasin ensimmäisen jouluisen sisustuslehden kannen. Kynttilänvalossa, tietysti. Kuin sattumalta kaapista tipahti jouluisen leikkokakun ohje. Joulukausivaloja en kuulemma saa vielä ripustaa. Lasketaanko ripustamiseksi se, jos laittaa valot maljakkoon tai hyllyn kulmalle..? ;)


Jouluinen pyörä on lähtenyt pyörimään, aamukampa viritelty!
Joko sinulle on käynyt samoin?


(Ylimmän kuvan lehti on Hus & Hem Julspecial.)


6 kommenttia:

 1. Tosiaan ensi kuussa on joulu! Uskomattoman nopeasti aika menee!
  Ja hauska päästä jo seuraamaan joulu"hullujen" fiilistelyä, ihanaa elää mukana blogeissa tätä sesonkia.

  VastaaPoista
 2. Tänään lähti joulutunnelmointi päälle! Siivosin kodin, laitoin kausivalot parvekkeen kaiteeseen, tuovat ihanan tunnelman ja toivottavasti ilahduttavat naapureita, ja avasin Blossa17 - kauden. Näillä pärjää jo monta päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seurasinkin Instagramista, että oot laittanut valot partsille (mä en saa vielä lupaa siihen =O) ja oot Blossaakin testannut. Miltä tämän vuoden versio maistui?

   Poista
  2. Blossa maistui hedelmäiseltä: mangolta, appelsiinilta ja on siinä kuulemma tujaus chiliäkin, mutta en mausta huomannut! Hyvää oli ja lämmitti kivasti.

   Poista
  3. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Pitääpä maistaa vaikka heti tulevana viikonloppuna :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua.