tiistai 10. lokakuuta 2017

Muutama tunnelmakuva sunnuntailta


Olen valokuvannut viime aikoina paljonkin, mutta kuvattavat kohteet ovat huonekalujen sijaan olleet lähinnä käveleviä nelijalkaisia. Pitkästä aikaa sunnuntaina innostuin ottamaan pari kuvaa kodistamme. Asuntommehan on tällä hetkellä vahvasti pentuasetuksilla: valkoiset alustat peittävät lattiaa sieltä täältä, matot sen sijaan odottavat vuoroaan varastossa. Paikat, joissa voi saada pureskelemalla sähköiskun tai astetta kalliimpaa vahinkoa aikaiseksi, on peitetty jonkinlaisella esteellä. Huoneemme eivät siis hivele esteetikon silmää, eikä tarvitsekaan. Iiriksen turvallisuus on tällä hetkellä sisustuksen tärkein kulmakivi. Ja hei, ovenkarmit, lattialistat ja muut vastaavat ovat saaneet olla rauhassa jo pari viikkoa ilman etikkaakin, joten tilanne kehittyy koko ajan parempaan suuntaan!

Saimme sunnuntaina vieraita kaukaa Kanadasta ja sen kunniaksi viritin päiväpeitonkin sänkymme päälle :) Sängynpääty näyttää hassulta, mittasuhteiltaan ihan oudolta, kun runkopatjojen jalat on irrotettu. Annoimme päädyn siitä huolimatta odotella omalla paikallaan sitä hetkeä, että jalat voi taas ruuvata takaisin kiinni. Onneksi se pysyy pystyssä noinkin! Tuon kokoiselle esineelle kun on vähän haastava löytää mitään varastointipaikkaa.


Yöpöytien virkaa toimittavat vanhat puulaatikot ovat aivan liian kaukana sängyn reunoista ja sillekin löytyy selitys: tuohon sijoitettuna ne suojaavat pistorasioita ja näin ollen valaisinten sähköjohdot voivat olla niissä kiinni. Näppärää! ;)


Kynttilät sen sijaan eivät pala vain vieraita varten. Niitä poltamme joka ikinen ilta sekä sisällä että parvekkeella. Heti hämärän laskeuduttua jompikumpi meistä käy ne sytyttämässä ja viimeisenä nukkumaan tuleva puhaltaa ne sammuksiin. Rakastan kynttilänvaloa ja tällä hetkellä se toimii myös tärkeänä valonlähteenä. Sen verran monen valaisimen johto kun on edelleen pikku naskalihampailta turvassa.


Sateisen tunnelmallista tiistai-iltaa sinulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.