tiistai 7. helmikuuta 2017

Mutta mitä, jo osaankin lentää?


Kotonainen on viettänyt hiljaiseloa lähiaikoina. Sille on syynsä: hän on saanut sisaruksen :)

Muutaman viikon takaisessa postauksessani kerroin joogaa, pilastesta ja kehonpainoharjoitteita sisältävästä Wonder Woman -tunnista, jolle osallistuin ystäväni kanssa. En lähde juttua tässä sen enempää toistamaan, mutta sen verran totean, että melkoinen pyörä pyörähti liikkeelle tuon treenin seurauksena. Olen siitä ikionnellinen! Parin vuoden tauon jälkeen olen taas siinä pisteessä, että odotan seuraaavaa treeniä sen sijaan, että pelkkä ajatuskin urheilusuorituksesta ärsyttäisi. How great is that! :)

Sen lisäksi, että liikunta on jälleen säännöllinen osa elämääni (ei kuitenkaan vielä vastaavassa määrin kuin aiemmin, hiljaa hyvä tulee), on olemassa toinenkin syy, miksi päätin perustaa Kotonaisen rinnalle toisen blogin. Olen lähiaikoina enenevässä määrin miettinyt kokonaisvaltaista hyvinvointia, sitä, miten monesta tekijästä jokapäiväinen hyvä olo koostuu. Tavoitteeni on tehdä pieniä, ja vähän suurempiakin, "korjausliikkeitä" näiden asioiden suhteen omassa elämässäni. 

Uudesta blogistani on tarkoitus tulla tietynlainen matkakertomus. Liikkeelle lähtö on hyvin varovainen, mutta toisaalta toiveikas. Matkan varrelta tulee varmasti löytymään sekä ylä- että alamäkiä, mutta sellaisiahan reissut ovat. Teen oivalluksia, yritän ja erehdyn, yritän ehkä uudelleen. Yritän noudattaa vanhaa viisautta ja nauttia matkasta, mikä on määränpäätä tärkeämpi juttu loppujen lopuksi.

May I present:

BUT WHAT IF I CAN FLY

Olen vilpittömästi iloinen, jos liityt matkaseurakseni!
Voit seurata minua myös Instagramissa @butwhatificanfly 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.