sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Page 1 of 365


Ihmisen, joka rikkoo tekemänsä uudenvuodenlupauksen alle puoli tuntia vuodenvaihteen jälkeen (vahingossa, tosin), on paras lopettaa ainaisten karkkilakkojen tekeminen ja alettava miettiä parempia vaihtoehtoja. Mitä, jos tänä vuonna en päättäisikään mitään spesifiä vaan aseittaisin itselleni hyviä tavoitteita, jotka jättävät liikkumavaraa ja toteutuvat vuoden varrella, elämän kuljettamana? Enemmänkin tekemistä kuin tekemättä jättämistä. Tähän tyyliin:

Break a bad habit. 
Learn a new skill.
Visit a new place.
Read a difficult book.
Write and send a letter. 
Try a new food.
Take a risk.

Huomattavasti paljon parempia vaihtoehtoja kuin totaalinen kieltäytyminen jostakin! Lähes kaikkien perään voisi vielä kommentoida "yksi tai usempi", mutta ei haukata liian suurta palaa kerralla. Yksikin on hyvä. 

What if you simply devoted this year to loving yourself more?

Tähän ajatukseen rakastuin ensikohtaamisella. Aion ehdottomasti noudattaa! Yrittää ainakin. Ainakin mahdollisimman usein, näin ensialkuun. Miten se onkin niin, että toisia ihmisiä kohtaan on niin paljon helpompaa olla armollinen? 

 

Don´t sit on the couch and wait for it. Go out. Make a change. Smile more. Love more. Be excited. Do new things. Throw away what doesn´t make you happy. Unfollow negative people. Go to bed early. Wake up feeling grateful. Show more gratitude. Do things that challenge you.
Be brave.

Näiden ajatusten saattelemana toivon sinulle onnellista alkanutta vuotta 2017. 

2 kommenttia:

  1. Hienoja ajatuksia, joita aion minäkin noudattaa. Ihanaa uutta vuotta, kaikkea kivaa tiedossa. Pidetään mieli positiivisena!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa vuotta 2017 sinullekin, Johanna! Oikeassa olet, kaikkea kivaa on tiedossa.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua.