keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Kepeä keskiviikkoPikainen moikkamoi kiireisen viikon keskeltä!
Juuri nyt mennään sellaisella vauhdilla, etten meinaa itsekään pysyä perässä. Töissä saa tehdä lähes ympäripyöreitä päiviä ja sattumoisin myös iltoihin on keskittynyt tavallista enemmän ohjelmaa. Hyvällä mielellä silti :)

Tänään, kuten muinakin keskiviikkoina, työpäiväni alkaa vasta puolenpäivän jälkeen. Näistä aamuista on muodostunut minulle kuin pikkuinen miniloma keskelle viikkoa. Yöunet jatkuvat huomattavasti pidempään kuin muina arkipäivinä. Syön aamupalan kaikessa rauhassa ja luen nekin lempiblogini, jotka ovat kiireen keskellä jääneet huomiotta. Vien koiran tavallista pidemmälle aamulenkille ja kaappaan sen sohvalla kainalooni samalla, kun luen/neulon/olen, mitä milloinkin. Joskus (melko useinkin) löydän itseni siivoamasta, mutta ajan kanssa tehtynä sekin voi olla aikas kivaa.

Tänä aamuna sytyttelin lenkin jälkeen kynttilät, kietouduin vilttiin ja neuloin valmiiksi pannan, jonka ohjeen löysin Kalastajan vaimon blogista. On muuten helppo ja nopea tehdä eli jos tykkäät käyttää pantoja, kannattaa ehdottomasti kokeilla. Itse ehdin aloittaa jo toisen, sen pakkaan pakettiin ja lähetän siskon korvien lämmikkeeksi :) (Myös alemmissa kuvissa näkyvän vaaleanpunaisen pipon ohjeen olen löytänyt parisen vuotta sitten samaisesta blogista.)

Unelmastartti päivälle, jos minulta kysytään. Melkoinen unelma oli myös iltaohjelma, jonka sisältö paljastui minulle vasta eilen. Tästä ystäväni järjestämästä yllätyksestä lisää vielä tällä viikolla.

Nyt,
hyvää yötä!

Ps. Kyllä, jouluamaryllikseni kukkii edelleen ;)


2 kommenttia:

  1. Ihana, rauhallinen hetki sulla aina keskiviikkoisin! Sitä omaa aikaa.

    VastaaPoista
  2. Juuri sitä omaa aikaa se on. Ihana voida tehdä arkiaamuna muutaman tunnin verran jotakin, joka tuntuu hyvältä, eikä silti tarvitse herätä aamuyöllä ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua.