lauantai 12. marraskuuta 2016

Erin ja Ted vaaleanpunaisessa paketissa
Jotkut hetket ovat kauttaaltaan vaaleanpunaisia, prinsessamaisia, hattaraisia ja hempeitä. Tänä aamuna löysin itseni sellaisesta hetkestä, kun paketoin kummityttömme ensimmäistä syntymäpäivälahjaa. Aamu oli vielä hämärän peitossa, kun sytytin kynttilät, aloin rapistella sellofaania ja tehdä rusetteja vauvanvaaleanpunaisesta lahjanarusta. Siitä samasta, jolla koristelimme auton, kun kaappasimme kummityttömme ja hänen veljensä äidin omille baby shower -kutsuilleen. Nyt silloiset masuasukit ovat olleet ilonamme muutamaa päivää vailla vuoden. Jo vuoden! 

Löysin Ugg Erin-ensiaskelkengät jo kesällä. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, söpöläisiä ei yksinkertaisesti voinut jättää kaupan hyllylle. Toin ne mukanani kotiin ja jätin odottamaan sopivampaa vuodenaikaa. Lopulta tänä aamuna etsin kengät vaatehuoneen kätköistä ja liitin osaksi pakettia. 

Muutama viikko sitten kuulin kummityttömme ihailleen itseään pari vuotta vanhemmalla pikkutytöllä ollutta käsilaukkua. Siitä se ajatus sitten lähti ja johti Ted Bakerin luo. 

Lahjaa täydensi vielä pipo. Vaaleanpunainen, kuinkas muuten? 


Pääsette mukaan ihanille pastellinsävyisille 1-vuotisjuhlille, kunhan saan käytyä läpi kaikki kameran kuvat ja valittua parhaat päältä. Kuvia kertyi useampi sata, niin monta hienoa hetkeä juhla sisälsi. Pienten päivänsankareiden ja heidän onnellisten vanhempiensa lisäksi kuvia löytyy ainakin herkullisesta tarjoilupöydästä, kauniista koristelusta, lahjojen availusta ja uuden pulkan testauksesta! Alkuviikolla palaamme siis vielä näihin juhlatunnelmiin.

Huomenna aamulla hyppään junaan ja juhlinta sen kun jatkuu, kun onnittelulaulun kohteena on oma isä <3 Nyt nukkumaan!

Hyvää yötä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.