tiistai 13. syyskuuta 2016

Sekaisin roosasta


Nyt jo jokasyksyiseksi perinteeksi muodostunut Habitare-reissu toteutettiin tänäkin vuonna. Vietimme mukavan kolmetuntisen mieheni, hyvän ystäväni ja hänen tyttärensä kanssa Helsingin Messukeskuksessa. Odotimme tungosta, mutta sitä ei syystä tai toisesta juurikaan ollut. 

Edellisvuonna ostimme Habitaresta kulmasohvan, tänä vuonna pääsimme paljon kevyemmillä "kantamuksilla". Mukaamme lähti nimittäin vain yksi hehkulamppu :) Parvekkeellamme olevan valaisimen lamppu on tähän asti ollut niin järkyttävän kirkas, että se näkyi taatusti Tallinnaan asti. Nyt on kuulkaas niin tunnelmallista, että! Siitä ehkä lisää sitten, kun opin kuvaamaan hämärässä... ;)

Mutta takaisin Habitareen: totesin olevani auttamattomasti sekaisin roosasta. Olen lähiviikkoina kyllä tunnistanut itsessäni vastaavia piirteitä aiemminkin esimerkiksi katsellessani ihanan At Maria's -blogin kuvia. Voi, miten hyvin Marian olohuoneen sohvan tyynyt sopisivatkaan myös meidän olkkariimme! Lisäksi sisustusliikkeiden ja -lehtien kuvissa oleva roosa on kiinnittänyt huomioni aiempaa useammin. Habitaressa hullaannuin lopullisesti. Katsokaa nyt näitä:

En ehkä lähtisi liisteröimään seiniä juuri tätä kuvissa olevaa tapettia varten, mutta pellavaiset tabletit ja tuon hapsuviltin ottaisin samantien. Mukaan vielä pari sävyyn sopivaa kynttilää ja avot, olohuoneessa olisi täysin uusi ilme. 

Vielä pitäisi saada tuo mieheni, joka pelkää, että kotimme sisustuksesta tulee liian naisellinen, uskomaan, ettei kyseinen roosa ole ollenkaan, laisinkaan, naisellinen, eikä hempeä... Siinäpä jobia loppuviikoksi ;)

4 kommenttia:

 1. Roosa on kaunis väri sisustuksessa, kun se on sellainen oikea kalpea, harmaalla taitettu. Meillekin eksyi yksi roosa tyyny, ja laitoin sen olkkariin mustalle korituolille - ei ole tullut mieheltä yhtään kommenttia (kuva löytyy instastani...) ;o)

  VastaaPoista
 2. Maarit, huomasinkin kuvissasi juuri sellaisen oikeanlaisen roosan tyynyn :) Mielestäni nuo Habitaressa esillä olleet tyynytkin olivat harmaaseen taitettuja ja just siksi niin kivoja, ei liian "hattaraisia". Harmi, että Habitare meni jo, mutta onneksi tyynyjen valmistaja on tiedossa... :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen myös haaveillut roosasta torkkupeitosta parvekkeen harmaille sohville, ja miten ihanasti esim roosa ja metsänvihreä sopivat yhteen!

  VastaaPoista
 4. Harmaaseen roosa sopii vielä paremmin kuin tuohon meidän olohuoneen sohvaan... Ehkä silti kuitenkin kokeilen ja siirrän sitten vierashuoneen valkoisen sohvan koristeeksi, jos siellä näyttää paremmalta :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua.