torstai 15. syyskuuta 2016

Helmi - classy and fabulous

Liekö sattumaa, että ensimmäinen lähetys vastaperustetun HelmiOnHelmi-yrityksen helmiä saapui perille juuri Coco Chanelin syntymäpäivänä? Cocohan oli suuri helmien ystävä ja juuri hän totesikin, että "A woman needs ropes and ropes of pearls." 

Yhtä tyylikäs kuin Coco itse oli HelmiOnHelmen lanseerausilta viime viikonloppuna. Paikalle oli kutsuttu omistajakaksikon, upeiden Jannan ja Paulan, ystäviä ja työkavereita. Illan päätähdet, valkoiset, hempeän roosat ja harmaat helmikorut, oli aseteltu upeasti esille Balmuirin isoihin, konjakinruskeisiin korurasioihin. Sekä esittely- että tarjoilupöytää koristivat ja niille tunnelmaa loivat Balmuirin lyhdyissä palavat kynttilät.
Iloinen puheensorina täytti koko talon, kun kaikki sovittelivat koruja ranteisiinsa, kaulalle ja korviin. 
"Tämä väri sopisi mekkoon, jonka puen huomenna ystävän häihin, mutta toisaalta mustallekin olisi käyttöä..." 
"Katsokaa, miten hyvin roosa ja harmaa sopivat yhteen!" 
"Roikkuva korvakoru vaiko nappi?"
"Mulla oikeastaan on jo tällainen, mutta..."
"Nuo näyttävät upeilta sulla!"
Helmien ihailun ohessa saimme nauttia kuohuviinistä ja upeista tarjoiluista. Pöytään oli katettu herkullisia pikkusuolaisia; ilmakuivattua kinkkua hunajamelonin kera, leipäjuustoa lakkahillolla, raikas yhdistelmä basilikaa, mozzarellaa ja kirsikkatomaatteja, fetapaloja ja oliiveja. Kirsikkana kakun päällä olivat kuitenkin illan väriteemaa mukailevat bebe-leivokset. Onko söpömpiä nähty? Bebet oli leiponut yksi kutsutuista yhdessä 11-vuotiaan tyttärensä kanssa. Koristeena olevat kauniit simpukat helmisisuksella olivat kirjaimellisesti syötävän suloisia. 
Ilta oli jo pitkällä, kun viimeisetkin meistä lähtivät pikku korupussien kanssa kotia kohti. 

Jos et ole vielä tutustunut HelmiOnHelmen tuotteisiin, käyhän ihmeessä kurkkaamassa nettisivuilla, Facebookissa klik tai seuraa Instagramissa @helmionhelmi.
Helminaisilla, Jannalla ja Paulalla, on suunnitelmissa ihania uusia juttuja, kannattaa pysyä kuulolla!

1 kommentti:

  1. Johanna - Kaikkea kaunista15. syyskuuta 2016 klo 21.42

    Oih ja voih, enskikerralla pakko päästä mukaan!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua.