perjantai 26. elokuuta 2016

Mielensämuuttajan aamumietteitä

A woman can change her mind. Right?

Perjantaiaamu, tavallista pidempi (ja aikaisempi) aamulenkki koiran kanssa. Satoi, mutta paljon vähemmän kuin sääennusteiden perusteella saattoi olettaa. Aikainen töihinmeno, mutta silti rauhallinen aamu. Pitkä työpäivä edessä, mutta hei, perjantai. Ajatukset jo osin huomisen valmisteluissa.

 
Sovimme eilen illalla, että mieheni heittää minut töihin, sen verran rankkaa sadetta oli luvattu. Vain harvoista syistä luovun aamukävelystäni, kunnon vesisade on yksi niistä. Koiralenkillä ollessani kuitenkin tiesin, että perun kyytitarjouksen, ilma oli täysin kävelykelpoinen. Toin koiran kotiin, kävin ilmoittamassa miehelle, että ihan vielä ei tarvitse nousta. Lenkkarit jalkaan ja menoksi!


Sitä kaatosateen määrää!!! Olin ollut sisällä kymmenisen minuuttia ja sillä välin ihana, täysin kävelykelpoinen sää oli muuttunut valtavaksi suihkuksi! Tiesin olevani sateenvarjosta huolimatta läpimärkä, kun pääsen perille, vaikka ottaisinkin tavoitteeksi lähimmän bussipysäkin ja huristelisin julkisilla töihin...

Hipsin takaisin nukkuvan miehen luo, joka naureskeli jo valmiiksi. 
"Otatko sittenkin sen kyytitarjouksen vastaan?"
Otin, koska nainen saa muuttaa mieltään, eikö niin? ;)

Kaunista viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.