tiistai 7. kesäkuuta 2016

Yksi nappi oli irti

Järjestetäänkö missään kursseja, joissa opetetaan pakkaamaan oikein? 

Makuuhuoneessamme on tällä hetkellä matkalaukku täynnä vaatteita odottamassa huomista lähtöä. Tein jälleen kaikkeni, jotta pakkaisin mukaan kaiken tarpeellisen muutamalla naisellisella lisämausteella. Jotenkin musta kuitenkin tuntuu, että historia tulee toistamaan itseään: kaipaan kohteessa muutamaa vaatetta/asustetta/kenkää, jotka jätin kotiin ja samalla ihmettelen muutamaa mukaan päässyttä. 

Nostan hattua ihmisille, jotka jaksavat suunnitella asukokonaisuudet kotona valmiiksi. Jotkut kuulemma jopa kuvaavat ne, jotta voivat reissussa helposti päättää, mitä pukevat päälleen milloinkin. Minusta ei ikinä ole tuohon. Varmistan kyllä, että jokaiselle alaosalle on sopiva yläosa ja päinvastoin. Jotenkin kuitenkin aina jotain jää ja jotain tulee liikaa. Where do I go wrong?!

Oman haasteensa tämän kertaiseen pakkaamiseen tuo sääennuste: meitä näyttäisi odottavan viiden päivän vesisade. Blääh!!! Mukana on siis tavallista enemmän kirjoja (ihanaa "hömppä"lukemista, tuon Neropatti-version jätin kyllä kauppaan), eikä sateenvarjo tule todellakaan unohtumaan kotiin. Mutta laskeeko sade lämpötilaa, tarkeneeko lyhythihaisissa? Ja kuinka monta kuivaa vaatekertaa päivässä tarvitaan..?
Ompelin päivällä pudonneen napin takaisin paikoilleen yhteen suosikkikesämekoistani. Ystäväni totesi siihen, että lopputulos voi hyvinkin olla se, että käytän lähes koko viikon kyseistä mekkoa. Jäin miettimään asiaa. Niinpä: napin putoaminen kertoo tässä tapauksessa monista käyttökerroista. Todennäköisesti ystäväni on oikeassa. Iso osa mukaan pakatuista vaatteista palaa koskemattomina kotiin ja lempimekkoni on sitä myös reissussa. We'll see :) 


Vielä yksi kysymys: miten pakata kuvan hattu täyteen laukkuun? Koska pakkohan siellä on välillä paistaakin!
4 kommenttia:

 1. Täytä hattu alusvaatteilla tai sukilla tai jollain muilla vaatekappaleilla, jotka eivät rypisty ja sitten hattu vaan tukevasti laukkuun muiden vaatteiden ympäröimiksi tukemaan sitä. Hyvin on mulla kestänyt hatut näin pakattuna reissuissa! Ihanaa lomaa ja kyllä se aurinko paistaa.

  VastaaPoista
 2. Loistoidea! Olin jo aikeissa jättää hatun kotiin, mutta se pääseekin mukaan, kiitos sun 😘

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa teille, toivottavasti ei sada koko lomaa! Täällä tulee lunta.

  VastaaPoista
 4. Lunta?! Voi ei... Toivottavasti sulaa pian ja pääsette vaunuttelemaan kunnon kesäsäässä uuden tulokkaan kanssa ❤️

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua.