maanantai 6. kesäkuuta 2016

Naistenpäivä(lahja)

Jos odotin viime lauantaita innolla niin samaa voi sanoa tästäkin päivästä. 

Käteni joutuvat koville töissä jatkuvan pesemisen takia ja se kyllä näkyy ja tuntuu, ellei välillä huolla niitä. Kotona kuorin käsieni ihoa yksinkertaisella öljysokeriseoksella aina silloin tällöin ja yritän muistaa rasvata säännöllisesti. Joskus on kuitenkin ihana päästä ammattilaisen hemmoteltavaksi. 

Annoin ystävälleni naistenpäivälahjaksi lahjakortin Living Day Span Kauniit kädet -hoitoon. Ystäväni on äitiyslomalla ihanien kaksosten kanssa. Vauvanhoitopuuhissa, jos jossakin kädet joutuvat koetukselle, joten ajattelin, että käsihoito voisi olla hänelle mukava yllätys. 

Sovimme jo maaliskuussa, että menemme käsihoitoon yhdessä. Kevään aikana yritimme pari kertaa löytää sopivaa aikaa, mutta kiireisen työ- ja vauva-arjen keskellä se on haastavaa. Viikko sitten keksimme loistavan ajoituksen: kesäloman alku! Kesäkynnet ja yhteinen naisten päivä! 

Living Day Spassa ihanat Essi ja Natalia ottivat meidät vastaan ja tekivät meille tunnin mittaiset käsihoidot. Oli mukava olla samassa tilassa ja rupatella samalla, kun kynsinauhat ja käsien iho hoidettiin uuteen uskoon. 


Näiden kahden lakan välillä arvoimme: turvallinen, mutta kuitenkin tyylikäs vaaleanpunainen vai rohkeampi, trendikäs valkoinen?

Hoito päättyi rentouttavaan käsihierontaan. Sen hetken istuimme ihan hiljaa ja nautimme. Päikkäritkään eivät olleet kaukana ainakaan mulla ;)

Kädet öljyisinä ja kynsilakat vielä vähän kosteina siirryimme hoitolasta ravintola Teatteriin salaateille ja proseccolasillisille. Ystävän kanssa on ihana istua ja rentoutua, kaikesta voi jutella ja olla ihan oma itsensä. Olisihan siinä viihtynyt vaikka kuinka pitkään!


Vaaleanpunaiseen päädyimme, kuten tyttöjen päivänä kuuluukin ;)

 

3 kommenttia:

Kommenttisi ilahduttaa minua.