torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäpäivä kaupungilla

Vietimme eilisen lomapäivän kaupungilla kaksin mieheni kanssa. Sateisen maanantain jälkeen paistoi taas aurinko, joten kauniista säästä piti ottaa kaikki irti. 

Olin päättänyt jo edellisenä iltana pitää välipäivän treenaamisesta, joten poikkeuksellisesti jätin aamusalit ja -lenkit väliin ja suuntasimme heti aamupalan jälkeen keskustaan. Pyörähdimme ihan pikaisesti kaupoilla, mieheni etsi itselleen kesäpaitaa ja löysikin sellaisen. Totesimme sään olevan niin huikea, että jätimme kaupungin kadut muille ja suuntasimme lounaalle upeaan Löylyyn. 

Olemme pyörähtäneet Löylyssä jo kahdesti aiemmin, mutta kiitos auringon ja lämmön, nyt siellä todella tarkeni istua. Lounashampurilaiset söimme pystypöydän ääressä, mutta jo jälkkärikahvitteluja varten löysimme vapaat tuolit. Kelpasi siinä istuskella!


Palattuamme kotiin mieheni kävi tekemässä juoksulenkin ja minä nautiskelin pikku päikkäreistä. Päivä jatkui iltaan asti kauniina, sen kunniaksi päätimme lähteä vielä parille virkistävälle kesäjuomalle vanhalle tutulle terassille. Sinne Suppari-koirakin pääsi mukaan, ettei raukka joutunut koko päivää olemaan yksin kotona. Kotiuduimme lopulta vasta iltamyöhällä, kun aurinko oli jo laskenut ja kylmä hiipi iholle. 

Kiva kesäpäivä ei todellakaan aina vaadi matkustamista kovinkaan kauas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.