sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Viikonlopun vietosta

Miten minusta tuntuu, että ihan just oli sunnuntai-ilta? Ja taas on! Viikot vierii eteenpäin sellaisella vauhdilla, ettei meinaa perässä pysyä. Huomenna herätään maanantaihin, eikä mihin tahansa sellaiseen: herätään viimeiseen lomaa edeltävään viikkoon! Hui, miten ihana ajatus! Töitä on vielä kasapäin tehtävänä, mutta kaikki tulee kyllä hoidettua, kuten joka kerta. Mitä olisi lomaa edeltävät päivät ilman pikku paniikkia ;)

Eilinen päivä oli täynnä kivaa ohjelmaa. Aamupäivällä kävimme kaupungilla hoitamassa asioita. Sen jälkeen pieni huili ja kyläilemään! Grillasimme ja vietimme iltaa ystäväperheemme kanssa. Perheen alakouluikäiset tytöt olivat kovasti odottaneet tapaamistamme. Molemmat olivat osallistuneet ruoanlaittoonkin: pienempi oli auttanut alkupalojen teossa ja vanhempi, 12-vuotias neitonen, oli leiponut jälkiruokakakun. Kuka osasi tehdä tällaisen viidesluokkalaisena?


Suussasulavan herkullinen hedelmäinen juustokakku. Ja katsokaa, kuinka tasainen pinta! Tyttö leipoo ja kokkaa usein ja nauttii, kun saa kokeilla kaikkea uutta. Ihanat prinsessat, ihana perhe. 


Tänään otimme iisimmällä aikataululla. Kävimme pitkästä aikaa vakipaikassamme N'avetassa kahvilla ja herkkupullalla. 


Suppari oli mukanamme N'avetassa sekä Itiksessä, jonne poikkesimme kotimatkalla. Kun illalla lähdimme vielä tekemään porrastreenin, Suppari-koiruliainen halusi jäädä kotiin löhöilemään. Tarkkana piti kuitenkin olla, kuten korvasta huomaa :)


Treenin jälkeen meinasin katsella hetken telkkaria, mutta parvekkeen ovesta kurkistava näkymä sai muuttamaan suunnitelman. Ei kertakaikkiaan malttanut istua sisällä, kun ulkona näytti tältä. 


Eikä näköjään malta mennä nukkumaankaan, vaikka kello on jo hirmu paljon. Tämä niiiin kostautuu huomenaamulla klo 6.... No, pikku päikkärit korjaavat vahingon sitten iltapäivällä ;)

Rentoa alkavaa viikkoa itse kullekin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.