sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vappuaaton tunnelmia

Vappuviikonloppu alkoi eilen aamulla aurinkoisena ja jatkaa näköjään samalla tyylillä loppuun asti. Milloinkohan viimeksi saatiin nauttia vappupäivästä näin huikeassa säässä? Ei pilven hattaraakaan taivaalla koko päivänä ja jopa merenrannassa on lämmin!

Eilen illalla saimme naapureita ja ystäviä kylään. Tältä näytti se kuuluisa, viime postauksessani mainitsemani yllättävän värikäs kattaus ;)

Herkkua oli siinä lopulta monenlaista. Alkupaloina nautimme kahdenlaisia leipäsiä: savulohi-wasabi ja poro-piparjuuri. Pääruokana oli sushit ja jälkiruokana perinteisiä munkkeja ei niin perinteisellä passion curd -dipillä. Munkit saivat seurakseen kuudenlaisia kakkupaloja, joita maisteimme ja laitoimme paremmuusjärjestykseen :)Vauhtia vappuaattoon toi naapurin veijari pikkupoika ja kutsumattomana vieraana kimalainen, joka varasti varsinkin meidän karvakorvan huomion. 


Naapurin koiraherra osasi ottaa paljon rennommin. 


Vielä eilen ylioppilaslakit saivat hoitaa vappukoristeen virkaa, tänään ne aseteltiin päähän ja suunnattiin hulinoihin. Siitä lisää huomenna!


3 kommenttia:

 1. Herkulliset ruoat! Kiva idea toi munkin dippaaminen passion curdiin.

  P

  VastaaPoista
 2. Passion curd oli kyllä raikas ja mukavan kirpeä lisä munkin seurana :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kattaus ja ihanat herkut! 😘💕Kiitos!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua.