tiistai 17. toukokuuta 2016

Bron

Lähdimme sunnuntaina aurinkoiselle kävelylenkille Mustikkamaalle. Olin ajatellut käydä tekemässä salitreenin kävelylenkin jälkeen ja harmittelin, kun olin unohtanut syödä ennen lähtöä. (Ei ollenkaan minulle tyypillistä unohtaa ruokailu.) Mistä energiaa sekä kävelylenkkiin että punttitreeniin? Päätin tyytyä lähikaupasta haettavaan banaaniin. Mutta sitten...

Noin puolivälissä matkaa, Korkeasaaren sillan kupeessa, mieheni sen keksi: menisimme edessämme komeilevaan bistro&cafe Broniin lounaalle. Loistoidea! Voin todella suositella kaikille. 

Emme olleet kumpikaan poikenneet Broniin aiemmin, joten emme tienneet, mitä paikka tarjoaa. Iloksemme kuulimme heti oven avattuamme, että myös koirat ovat tervetulleita sekä terassille että sisätiloihin. Tarjolla oli erilaisia salaatteja ja pizzoja. Päätimme ottaa yhteisen salaatin, en halunnut syödä itseäni liian täyteen. Päätös oli oikea, yhdestä annoksesta riitti todellakin kahdelle. Valitsimme salaatin täytteeksi kanaa, fetaa ja avokadoa. Näissä maisemissa kelpasi, ja tarkeni, herkutella! Kaikkien meidän, tietysti :)


Siinä sitten istuimme, herkuttelimme ja ihailimme maisemia ennen kuin jatkoimme matkaa. 

Poikkeahan ihmeessä Broniin, jos kävelet/juokset ohi tai lähde varta vasten. Me ainakin menemme toistekin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.