perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kas, Cardemummaa!

Kävin tänä aamuna lääkärissä pitkittyneen flunssan vuoksi. Mieheni kuskasi mut metroasemalle, koska pyrin vielä (harmikseni, mutta pakon sanelemana) välttämään liikkumista ulkona.

Tiesin olevani perillä liian aikaisin ja pohdin autossa ääneen, että mitäköhän sitä keksisin odotellessani. Mies ehdotti, että aamiaiselle johonkin, tietysti! Loistoidea! 

Joskus, aikaa sitten, muistan poikenneeni Cafe Cardemummaan. Silloin nappasin kiireessä mukaan vain yhden voileivän, nyt istahdin alas fiilistelemään tunnelmaa. 


Cafe Cardemumma on Kaarlenkadulla sijaitseva pienen pieni kahvila, jonka sisältä leijaileva tuoksu (korvapuusteja!) houkutti ainakin mut sisään ovistaan. Pöydät olivat täynnä yhtä lukuunottamatta, joten istahdin sen ääreen odottelemaan, että tarjoilija tuo tilaukseni. 


Olin jo etukäteen päättänyt perjantain ja himpun verran paremman oloni kunniaksi ottaa aamiaiseksi (hihii!) palan suklaakakkua, jos löytyy. Kyllä löytyi, kolmeakin eri vaihtoehtoa. Ensimmäinen oli After Eight -versio, kuulosti hyvältä. Toinen oli sekoitus suklaata ja appelsiiniä, yksi niistä harvoista yhdistelmistä, jota mun puolestani ei olisi koskaan tarvinnut keksiä. Kolmas suklaaherkku oli raakakakku, sitä oli ilman muuta kokeiltava!


Että maistui muuten hyvältä! Jos ei olisi ollut kiire lääkäriin, olisin jäänyt odottelemaan tarjoilijan vapautumista. Mieli teki niin päästä selvittämään, mitä kakku piti sisällään. Saattaa olla, että resepti olisi silti jäänyt salaisuudeksi. Secrets of the cook, vai miten se meni? ;)


Hyvien raakakakkuohjeiden metsästys alkakoon! Yhtään en ole vielä kokeillut, joten vinkkejä otetaan vastaan. 

Makoisaa perjantaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.