sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Hääpäivää juhlistamassa

Jääkaapissa olleen paperikassin sisältö on paljastunut, lippuset ja lappuset on käytetty, myös käsilaukussa ollut kakkulapio on tehnyt tehtävänsä. 

Varsinainen hääpäivämme on tänään, ONNEA MEILLE, RAKAS!

Juhlistimme ensimmäistä aviovuottamme jo eilen. Ilmoitin kuukausia sitten miehelleni suunnittelevani ohjelman tälle viikonlopulle. Lopulta päivän sisältö muodostui täydeksi yllätykseksi. Mieheni tiesi vain, että lauantaina pitää olla kotona klo 14.30. Niinpä kaverukset palasivat autokauppakierrokselta jo hyvissä ajoin kahden aikaan. 

Pyysin miestäni pakkaamaan kamppeet yönylireissua varten. Hyppäsimme autoon ja veimme rakkaan karvakorvamme anopille hoitoon. Sieltä läksimme kaksin kohti keskustaa. Salaiseksi määränpääksemme paljastui keskustan uusin hotelli, Lilla Roberts. 

Samppanjapullo jäissä odotti meitä huoneessamme, samoin viesti hotellin henkilökunnalta. 
Vuosi sitten hädin tuskin maistoin hääkakkuamme, jännitys vei voiton. Lupasin silloin tilata samanlaisen kakun ensimmäiseksi hääpäiväksemme. Korkkasimme kakun samalla, kun kippistimme ensimmäiset samppanjalasilliset. Aivan järjettömän hyvää!!! Jos pidät suklaasta ja haluat joskus tilata kakun leipomisen sijaan, voin suositella Kakkugallerian marmorisuklaista. 

Herkuttelun jälkeen päätimme olle välittämättä sateesta ja lähdimme kävelylle keskustaan. Poikkesimme muutamassa kaupassakin ja saattaa olla, että löysimme olohuoneeseen uuden maton! Siinä olisikin matolla tarina: tämä tuli vastaan juhliessamme ensimmäistä hääpäiväämme :) Matosta lisää siinä tapauksessa, että se lopulta päätyy lattiallemme. 

Palasimme hotellille kuuden jälkeen, jotta ehdimme vaihtaa vaatteet iltaa varten. Olin pakannut mukaani mustan nahkahameen ja puseron. Miehelläni on silmää asusteiden suhteen, joten otin mukaani muutaman kaulakorun. Hän saisi päättää, mikä mukana olevista sopisi parhaiten asuuni. Lopulta päädyin valitsemaan hääpäivälahjani <3 Mieheni kaivoi sen esille laukustaan, kun pyysin hänelta apua korun valinnassa :) Kalevala-korun Eira. Kaunis. 


Illastimme Salutorgetissa. Seura, tunnelma ja ruoka veivät mennessään, kuvaaminen jäi. Välillä hyvä niinkin :) Nautimme alkupaloiksi parsaa sekä häräntartarpihviä. Pääruoaksi valitsimme ylikypsää porsaanpotkaa ja äyriäispastaa. Illallisen jälkeen kävelimme takaisin hotellille kauniissa, joskin tosi kylmässä, kevätillassa. 

Hyvin nukutun yön jälkeen kävimme hotellin aamiaisella yllättävänkin aikaisin. Pakkasimme tavarat ja lähdimme vähitellen kotia kohti. Molemmilla taisi olla jo pikkasen ikävä koiramurusta :) 

Kaikki kehut ihanasta Lilla Robertsista, sen aamiaisesta, sisustuksesta, ystävällisestä palvelusta säästän ensi viikkoon, kun teen aiheesta oman postauksensa. 

Leppoisaa sunnuntai-iltaa! 

 

5 kommenttia:

 1. ❤️😘 oih, ihanan yllärin olit järjestänyt.

  VastaaPoista
 2. Onnistunut yllätys! Iloa, valoa ja onnea tuleviin aviovuosiin! ��

  P

  VastaaPoista
 3. Kaunis kiitos sinulle, P 😘 Yllätys oli kyllä onnistunut. Tällaisista jää muisteltavaa pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista
 4. ihanaa tulevaisuutta tiedossa, kun ensimmäinen hääpäivä oli jo noin ihana! :) hauskaa välillä järjestää jotakin ylläreitä, onnea teille molemmille! <3

  VastaaPoista
 5. Toivotaan näin :) Kiitos, Olivia <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua.