sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Viikon varrelta

Heipskukkuu sunnuntai-iltapäivän sohvailuhetkestä! Lähdemme kohta auttamaan ystäväperhettä muuttohommissa, mutta sitä ennen pieni kaupunkipäivän jälkeinen huili. 

Ajattelin paketoida kuluneen viikon tärkeimmät, tai ainakin kuvatuimmat, hetket näin sunnuntain kunniaksi. Tästä saattaa tulla jopa tapa :)


Tiistaina vietettiin naistenpäivää. Itse ostin itselleni tulppaaneja, mieheltäni sain lahjaksi tuttuun vaaleanpunaiseen pakattua kosmetiikkaa: ihanat vartalovoiteet ja -tuoksut <3 Uusia tuttavuuksia kaikki, vaikka vuosien varrella on tullut tyhjennettyä yksi jos toinenkin Victoria's Secretin purnukka. 


Keskiviikko oli paljon kävelevän ihmisen juhlapäivä: iltalenkki lenkkareissa ekaa kertaa talven jälkeen! Oooonhan tuota lunta vielä, mutta suurin osa kävelyteistä on jo sulia ja kuiviakin. Tuntui kuin olisi sukkasillaan kävellyt, niin kevyttä ilman paksuja talvikenkiä.
Perjantai kului sohvalla koiramuru kainalossa. Vatsakipu pakotti jäämään pois töistä :( Onneksi helpotti iltaa kohti. Lauantain sää oli uskomaton! Ei pilven pilveä taivaalla koko päivänä. Teimme aamupäivällä kävelylenkin Mustikkamaalla. 

Lohipalat are in love! ;)Tänään kävimme jo perinteeksi muodostuneella lomabrunssilla Kämpin Brasseriessa. Yleensä käymme brunsseilemassa syys- ja hiihtolomilla, ellemme ole reissussa. Tänä talvena perinne katkesi sairastelun vuoksi, päätimme korjata vahingon näin jälkikäteen. 
Hyvää oli, kuten aina!

Että sellainen viikko noin päällisin puolin. Nyt kampetta niskaan ja muuttoavuksi!
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.