tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kevään avajaiset

Kello on jo vaikka mitä, mutta kirjoittelen siitä huolimatta pienen postauksen. On nimittäin aihetta juhlaan: maaliskuu, ensimmäinen kevätkuukausi, alkoi tänään! Jippii! 

Sen kunniaksi joimme päiväkahvit (tai siis mies joi, minä herkuttelin muutamalla palalla tummaa suklaata) parvekkeella! Tarkeni vallan mainiosti, aurinko paistoi puolisen tuntia töistä paluumme jälkeen sopivasti parvekkeen sohvalle. Ihanaa, tästä se taas alkaa, partsikausi! Päikkäreitä en vielä ottanut, koska auringon mentyä piiloon naapuritalon taakse parvekkeemme viileni samantien. Mutta siihen asti tarkeni siis ihan paitahihasillaan :)

Parvekkeemme, kuten moni muukin paikka on parhaimmillaan auringonvalossa, mutta nappasin silti muutaman fiilistelykuvan. 


Lyhtyjä, tuikkuja, kynttilöitä, vilttejä ja vanha, rautainen lukko. Ja yksi farkkupaitainen ;)

Kynttilöiden poltto vähenee tietysti kevättä kohti mentäessä ja valon lisääntyessä. En silti kanna niitä kaikkia talvisäilöön, tuovathan ne kivan lisänsä myös kevät- ja kesäiltoihin. Osa saa kuitenkin tehdä tilaa ensin krookuksille, sitten orvokeille. Oih, en malta odottaa!
Torkkupeitot odottavat sitä partsipäikkärikauden avausta. 
Pappan vanha lukko on ja pysyy rakkaana, ja mielestäni kauniina, sisustuselementtinä ympäri vuoden. 

Nyt painelen keväisin ajatuksin nukkumaan :)

Onnellista maaliskuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.