torstai 24. maaliskuuta 2016

Herkullinen startti pääsiäiseen

Tästä se taas alkaa, ylenmääräinen herkuttelu, joka tuntuu kuuluvan pääsiäiseen yhtälailla kuin jouluunkin :) Emme edes yrittäneet himmailla vaan kiirastorstain tai oikeastaan enemmänkin loman alkamisen kunniaksi suuntasimme Herttoniemen Treffipubiin. 

Treffarin cheese burgeria on kehuttu sosiaalisessa mediassa, se on rankattu monesti Helsingin, jopa Suomen, parhaaksi burgeriksi. Meidänkin lautasiltamme se löytyi, jälleen kerran. Söimme tosin burgerin ja sen mukana tulevat ranskalaiset, huippuhyvät nekin, puoliksi. Niiden lisäksi jaoimme myös falafel-annoksen. 

Kuvat eivät todellakaan tee oikeutta annoksille, käykää itse kokemassa ja maistamassa :)

Jälkkäriksi valitsin, kuinkas ollakaan, suklaista! Brownie, jossa paahdettua valkosuklaata ja itsetehtyä jäätelöä. Yhdistelmä, jota ei voi olla kokeilematta. 

Paras jälkiruoka, jonka olen koskaan syönyt. Kyllä. Tällaiset terveiset lähetin myös keittiöön. 

Suunnittelimme jo seuraavaa Treffipub-reissua: hyppäämme fillarin selkään ja poljemme herkuttelemaan oluella ja suklaisella jälkiruoalla. Arvaa, kumpi ottaa kumman! ;)

Nyt on olo sen verran kylläinen, että taidan siirtää itseni vällyjen väliin telkkarin ääreen. Saa nähdä, tuleeko uni vai valvottaako odotus... Huomenna on nimittäin edessä aikainen herätys, laukkujen pakkaus ja suunta kohti lapsuudenkotia <3 

Ihanaa alkavaa pääsiäistä!
Palailen pyhien aikaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua.