sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Harmaata ja mukavaa

Heipat sunnuntai-iltapäivän löhöhetkestä sohvanpohjilta :)

"Ihanaa, on just tällanen olo, että pitääkin saada vain olla!", totesi mieheni äsken ennen kuin nukahti päikkäreille. Itse heräsin just samanmoisilta. Kumpi tahansa meistä nukkuukin, eräs suloinen karvakorva on taatusti lämmittämässä jalkoja. 


Ilma on ollut tosi harmaa koko päivän. Juuri sopiva tällaiseen villasukkasteluun ja viltin alla makoiluun. Aamupäivällä saimme toki sen verran aikaiseksi, että kävimme koiran kanssa haistamassa tihkusateista ulkoilmaa. Samalla uudistin Postin pari päivää sitten tuomat ihanuudet: Koti kaupungin laidalla -blogin Fridan kautta saamani villasukat! Olin ihaillut sukkia Fridan kuvissa monesti, varsinkin lettikuvio on minusta hurjan söpö. Yhdessä postauksessaan Frida sitten kirjoittikin äitinsä tekevän sukkia tilauksesta! Laitoin heti sähköpostia menemään ja tällä viikolla, noin kuukautta myöhemmin, sukat tulivat. Ovat juuri niin nätit kuin kuvat antoivat olettaa. Nyt, kun mulla on malli, taidan yrittää, saisinko samanmoisia aikaiseksi omin pikku kätösin :)Kävelimme rannan kautta, jäät ovat lähteneet muutamaa pientä lauttaa lukuunottamatta kokonaan. Meri ja ranta ovat aina omalla tavallaan kauniita, oli sää ja vuodenaika mikä tahansa. Ilma ja vaatetus saattoivat olla harmaat, mutta vauhtia riitti!Leppoisaa sunnuntaita sinulle!
4 kommenttia:

  1. Ihanat noi sukat! Mietin myös tilaamista, mutta ehkä ensi talveksi sitten...

    VastaaPoista
  2. Ne on ihanat ja tosi lämpimät, kunnon villalangalla neulottu. Värivaihtoehtojakin oli monia, tilaa ihmeessä :) Villiksiä tulee pidettyä kesälläkin!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua.